Rhodos 2014

Når jeg ser disse bildene nå så merker jeg at jeg savner sol og varme helt sykt! Har bare lyst til å dra tilbake til Hellas med en gang. Var der i høstferien og hadde det helt fantastisk på tidenes resort hotell, fysøren det var helt utrolig fint der. Var på et sted som heter Mythos Beach Resort, anbefaler alle å dra dit hvis dere skal til Rhodos eller Hellas, bare søk det opp så kan dere se bilder av hotellet! Det var helt amaze <3

Så da kjører jeg igang ei litta tb fra i høst. Håper dere liker bildene!

Det her er stranda i Rhodos by som er den største byen på Rhodos. Vi måtte ta buss dit, men vi dro inn flere ganger fordi det var så fint der! Man kan jo både shoppe, gå i gamlebyen og ligge på stranda :)

Leilighetene vi bodde i lå i et utrolig fint område med masse blomster, restauranter og sikkert 5 forskjellige bassenger. Det var til og med en butikk på hotellet med mat, klær, godteri osv. Bildet under her er av stranda som hører til hotellet (som dere ser til høyre i bildet).

Det var så mange søte små katter der, hadde lyst til å ta med meg alle hjem!Og gresk mat da! Herregud trenger jeg å si noe mer?! Det var så mye god mat! Rart at jeg fikk plass på flyet hjem egt, spiste såå sykt mye digg <3

Utenfor leiligheten vår. (Fant ut at Kristine Ullebø bodde på samme hotell da hun var på Rhodos! Woho)

Åh, se så fint!! Tatt fra troppen av Akropolis i byen Lindos

Her er et bilde av byen! Typisk gresk med alle de hvite husene. De to neste bildene under er også fra Lindos.Slenger med enda noen bilder fra hotellet til slutt. Det var så bra der! Kommer helt sikkert til å dra tilbake! Angrer fortsatt på at vi ikke spilte tennis på tennisbanen der, kan jo ikke tennis da.. men uansett haha

Merker at jeg er sykt klar for sommer nå! Deilig å tenke på at det går mot lysere tider og på søndag så er det jo offisielt vår! Åh som jeg gleder meg <3

ikealove

Fikk selvfølgelig tatt noen bilder på IKEA, og jeg tenkte at jeg like gjerne kunne legge de ut siden jeg ikke har så mye annet spennende å blogge om for øyeblikket.

Jeg endte kun opp med å kjøpe en lysslynge som jeg tenkte at jeg skulle ha rundt speilet på sminkebordet mitt. Har ikke plass til mer på rommet nå, så kjøpte ikke er duftlys engang! Kan vise sminkebordet senere hvis det blir fint med lysene, (håper det)!
Andrea kjøpte massemasse fint til rommet sitt, er nesten litt jelly på ho nå, får lyst til å endre på rommet mitt selv, men det får bli en annen gang.

Blir de første mobilbildene jeg legger ut på denne bloggan, men regner med at det faller i smak (lol). Prøvde å plukke ut de beste, det var ikke flere enn fire dessverre, men here you go <3


Maten ser kanskje ikke så digg ut, men ikea-mat er jo bare helt toppers. Tok ikke kjøttboller denne gangen men prøvde å være litt eksperimentell og bestilte noe som het korma, følte for å være litt gæren ;)

new nikes

Akkurat nå er jeg på IKEA med Andrea. Elsker å være på IKEA det er faktisk noe av det morsomste som finnes! Har ikke noe spesielt jeg skal kjøpe, men bare å gå rundt der er seriøst noe av det morsomste jeg vet! haha jaja


 

Jeg kjøpte de blå/grønne Nike-skoene her for litt siden, og jeg er superfornøyd! Både fargen, størrelsen, passformen og alt er helt perf egentlig! Har fått brukt dem masse allerede :) 

De rosa som dere ser over bestilte jeg på sportamore.no for kanskje et år siden. De er ganske vanlige, det er mange som har dem, men jeg synes de er kjempefine de også. Det eneste problemet er at de bittelitt små, derfor måtte jeg kjøpe nye. Elsker å kjøpe gymsko og løpesko selv om jeg ikke akkurat er den mest sportye personen som finnes, haha, men det er mye treningstøy og løpesko og sånt som har superfreshe farger <33 love it!

innkjøpsvideo??

Holdt egentlig på å legge ut dette innlegget på bloggen i går kveld da jeg satt og øvde til historieprøva jeg hadde i dag, men jeg sovna.. Synes egentlig det er litt ondskapsfullt å gi prøve dagen etter vinterferien... Tok meg i hvert fall en liten pause fra øvinga og knipsa et par bilder. Var ganske frustrert på dette tidspunktet, men klarte å smile litt likevel. Trøster meg alltid med å si at hvis det går dårlig på en prøve så er ikke historie avsluttende fag i år uansett, og livet er ikke over selv om man får dårlig karakter :)) Funker hver gang! (forresten, prøva gikk OK - jeg overlevde)

Jeg lagde en innkjøpsvideo i går(!!??), ja tro det eller ei. Herregud, jeg trodde aldri jeg skulle skrive det på bloggen :P Men jeg viste hvert fall alle tingene jeg kjøpte i helga på video. Får se om jeg tør å poste den.. Får flashbacks fra gode gamle dager da alle hadde blogg (inkuldert meg selv) og man lagde videoblogger 24/7, haha det var tider.

Kom forresten på at jeg ikke har noe bra redigeringsprogram til å redigere videoen, men jeg skal kjøpe meg mac(<3) så fort som mulig, og da får jeg jo iMovie!Avslutter med eitt fint litte smilebilde :)

Håper dere hadde en super start på uka! - Og gjerne si ifra om dere vil se innkjøpsvideo, men jeg lover ingenting ;)

årets første grillings

Kan ikke huske sist jeg var så mye ute i naturen på en lørdag. Først på tur i skogen i en time tidligere i dag og så lenge på stranda etterpå. Her er hvert fall noen pics fra dagen. Var flink og tok med speilrefleksen på stranda! Nå lukter det sykt bål av det da, yey! Alt for bloggen <3

Det er første gangen jeg er på stranda og griller i år! Tror aldri det har skjedd før at vi har gjort det i februar. Vi hadde litt probs med å fyre opp bål og etterhvert så ble det ganske kaldt selv om jeg hadde sånn varm vinter-treningstights, fleecegenser, lue og hele pakka. Menmen, hadde en fløtters tur uansett :-)Jeg ante ikke at kylling blir såå godt når man griller det, den ble hvert fall hundre ganger saftigere enn når jeg steker den hjemme. Nå er jeg helt elendig på å lage mat da haha, men uansett omg nam detta blei tidenes måltid.

^ Riski som elsker å slikke på steinene (legg merke til bilde nr. 3) Tror hun er litt gira på saltet som kommer fra saltvannet eller noe, who knows haha ganske rart i grunn.

oslo med mams

Har hatt en superfin dag i Oslo med mamma i dag. Vi skulle liksom være litt kulturelle og gå på museum, og gå rundt på Grünerløkka og spise på fancy restaurant. I stedet endte vi opp med å svi av masse penger på shopping og gikk bare i butikker hele dagen. (Noe som egt var helt greit for meg)

Jeg måtte selvfølgelig innom Steen & Strøm nå som Urban Decay (sminkemerke) har kommet til Norge! Snart kommer det til Oslo City også tror jeg <33 Var helt i hundre da jeg gikk inn der! Dessverre hadde de ikke naked basics 2, men jeg kjøpte mye annet fint i dag! Kan sikkert lage et innlegg senere med innkjøpene.

Det har blitt sykt fint inne i Østbanehallen(?)!! De har jo drevet å pusset opp der en god stund og nå har det blitt kjempefine kaféer og butikker der inne i stedet for sånne jalla-solbrille-sjapper som det var der før. Godkjent + 

Også måtte jeg selvfølgelig ta bilde av blomstene. Elsker blomster <3Maaat :)

Det var btw ubeskrivelig å gå rundt med solbriller og converse i dag og ikke fryse! Hadde tidenes vårfølelse, sykt å tenke på at det bare er februar!
Nå er jeg ganske så trøtt og sliten i beina etter all shoppingen. Tror det er lenge siden jeg har brent så mange kalorier, omg, shopping tar på asså.

Nattinatt <3

pink eyeshadowJeg ser nå at det var litt forskjellig lys i disse bildene og at øyenskyggen kunne vært enda bedre blenda og det gjør litt vondt i en perfeksjonist sine øyne... men jeg poster bildene likevel. Har lyst til å vise denne "looken" fra i går. Jeg skulle ikke noe spesielt men makeup is fun, så da kjørte jeg på med eyeliner og øyenskygge noe jeg ellers sjelden tar meg tid til. Er litt usikker på hvor godt leppefargen passet til øynene, men jeg ser ikke bra ut med nude lepper! Noe som er ganske trist i grunn.. :(
Tror det er mange som synes det er vanskelig å bruke sterke farger på øynene som f.eks. rosa. Jeg var litt skeptisk til det selv, fordi jeg var redd for at det skulle se veeldig rosa ut, men jeg synes det ble fint. Gøy å vite at man kan bruke noe annet enn nøytrale farger på lokket.

Hvis noen lurer så brukte jeg colortattoo fra Maybelinne i fargen pink gold (eller noe) som base, tre ulike øyenskygger fra naked 3 palettet og eyeliner fra Lâncome.

Les mer i arkivet » Februar 2015


+ legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Ylva. Jeg er 17 år og bor i den lille byen Moss. Her på bloggen kan du lese om mine tanker, se hverdagsbilder og lese skjønnhets- og moterelaterte innlegg. Håper du liker bloggen! ♥hits