ikealove

Fikk selvfølgelig tatt noen bilder på IKEA, og jeg tenkte at jeg like gjerne kunne legge de ut siden jeg ikke har så mye annet spennende å blogge om for øyeblikket.

Jeg endte kun opp med å kjøpe en lysslynge som jeg tenkte at jeg skulle ha rundt speilet på sminkebordet mitt. Har ikke plass til mer på rommet nå, så kjøpte ikke er duftlys engang! Kan vise sminkebordet senere hvis det blir fint med lysene, (håper det)!
Andrea kjøpte massemasse fint til rommet sitt, er nesten litt jelly på ho nå, får lyst til å endre på rommet mitt selv, men det får bli en annen gang.

Blir de første mobilbildene jeg legger ut på denne bloggan, men regner med at det faller i smak (lol). Prøvde å plukke ut de beste, det var ikke flere enn fire dessverre, men here you go <3


Maten ser kanskje ikke så digg ut, men ikea-mat er jo bare helt toppers. Tok ikke kjøttboller denne gangen men prøvde å være litt eksperimentell og bestilte noe som het korma, følte for å være litt gæren ;)

Én kommentar

Iselin Renée

27.02.2015 kl.09:05

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar+ legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Ylva. Jeg er 17 år og bor i den lille byen Moss. Her på bloggen kan du lese om mine tanker, se hverdagsbilder og lese skjønnhets- og moterelaterte innlegg. Håper du liker bloggen! ♥

hits