innkjøpsvideo??

Holdt egentlig på å legge ut dette innlegget på bloggen i går kveld da jeg satt og øvde til historieprøva jeg hadde i dag, men jeg sovna.. Synes egentlig det er litt ondskapsfullt å gi prøve dagen etter vinterferien... Tok meg i hvert fall en liten pause fra øvinga og knipsa et par bilder. Var ganske frustrert på dette tidspunktet, men klarte å smile litt likevel. Trøster meg alltid med å si at hvis det går dårlig på en prøve så er ikke historie avsluttende fag i år uansett, og livet er ikke over selv om man får dårlig karakter :)) Funker hver gang! (forresten, prøva gikk OK - jeg overlevde)

Jeg lagde en innkjøpsvideo i går(!!??), ja tro det eller ei. Herregud, jeg trodde aldri jeg skulle skrive det på bloggen :P Men jeg viste hvert fall alle tingene jeg kjøpte i helga på video. Får se om jeg tør å poste den.. Får flashbacks fra gode gamle dager da alle hadde blogg (inkuldert meg selv) og man lagde videoblogger 24/7, haha det var tider.

Kom forresten på at jeg ikke har noe bra redigeringsprogram til å redigere videoen, men jeg skal kjøpe meg mac(<3) så fort som mulig, og da får jeg jo iMovie!Avslutter med eitt fint litte smilebilde :)

Håper dere hadde en super start på uka! - Og gjerne si ifra om dere vil se innkjøpsvideo, men jeg lover ingenting ;)

5 kommentarer

23.02.2015 kl.20:59

Jeg vil veldig gjerne se en innkjøpsvideo! Hadde vært utrolig spennende og inspirerende!

Anbefaler å kjøpe Mac! Det er en ypperlig datamaskin for redigering! :-)

Tone Lund

23.02.2015 kl.21:12

Teit å gi prøve rett etter ferien ja, så mye fin sminke! :)

Ørkenfruer

23.02.2015 kl.21:13

Vi vil gjerne se innkjøpsvideo! iMovie er genialt for filmredigering, Macbook anbefales absolutt :-)

Ylva Eriksen

23.02.2015 kl.21:14

Tone Lund: Ja, helt enig.. - Tusen takk! <3

Ylva Eriksen

23.02.2015 kl.21:16

Ørkenfruer: Såå bra!! Satser nok på Macbook, ja :)

Skriv en ny kommentar+ legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Ylva. Jeg er 17 år og bor i den lille byen Moss. Her på bloggen kan du lese om mine tanker, se hverdagsbilder og lese skjønnhets- og moterelaterte innlegg. Håper du liker bloggen! ♥

hits