oslo med mams

Har hatt en superfin dag i Oslo med mamma i dag. Vi skulle liksom være litt kulturelle og gå på museum, og gå rundt på Grünerløkka og spise på fancy restaurant. I stedet endte vi opp med å svi av masse penger på shopping og gikk bare i butikker hele dagen. (Noe som egt var helt greit for meg)

Jeg måtte selvfølgelig innom Steen & Strøm nå som Urban Decay (sminkemerke) har kommet til Norge! Snart kommer det til Oslo City også tror jeg <33 Var helt i hundre da jeg gikk inn der! Dessverre hadde de ikke naked basics 2, men jeg kjøpte mye annet fint i dag! Kan sikkert lage et innlegg senere med innkjøpene.

Det har blitt sykt fint inne i Østbanehallen(?)!! De har jo drevet å pusset opp der en god stund og nå har det blitt kjempefine kaféer og butikker der inne i stedet for sånne jalla-solbrille-sjapper som det var der før. Godkjent + 

Også måtte jeg selvfølgelig ta bilde av blomstene. Elsker blomster <3Maaat :)

Det var btw ubeskrivelig å gå rundt med solbriller og converse i dag og ikke fryse! Hadde tidenes vårfølelse, sykt å tenke på at det bare er februar!
Nå er jeg ganske så trøtt og sliten i beina etter all shoppingen. Tror det er lenge siden jeg har brent så mange kalorier, omg, shopping tar på asså.

Nattinatt <3

2 kommentarer

Iselin Renée

21.02.2015 kl.09:17

Kjempe fine bilder :)

21.02.2015 kl.22:10

Hørtes ut som en utrolig, utrolig koselig tur!

Håper dere hadde det fint, vakre damer!

Skriv en ny kommentar+ legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Ylva. Jeg er 17 år og bor i den lille byen Moss. Her på bloggen kan du lese om mine tanker, se hverdagsbilder og lese skjønnhets- og moterelaterte innlegg. Håper du liker bloggen! ♥

hits